Skype  
  Language:  
+40 (0) 21 311 4927

Termeni și condiții

Site-ul http://www.hoteltrianon.ro este un site comercial, proprietate a societăţii S.C. Olimp Technics S.R.L. Pentru folosirea în cele mai bune condiţii a serviciilor oferite de către Hotelul Trianon se recomandă citirea cu atenţie a următorilor Termeni şi Condiţii, fapt ce implică acceptarea lor în totalitate. Informaţiile publicate pe site nu sunt de natură contractuală şi nu constituie o reprezentare, garanţie sau orice altă obligaţie din partea Hotelului Trianon în ceea ce priveşte orice rezultat ori serviciu.

Date identificare Hotel Trianon :

Strada Profesor Grigore Bălcescu, nr. 9, sector 1, cod 010191, Bucureşti, România
CUI : RO15771291
Nr. Registrul Comerţului : J40/12924/2003
Telefon rezervări : 021 311 4927 ; 021 311 4928
Fax : 021 316 2281
E-mail rezervări : office@hoteltrianon.ro
Web : http://www.hoteltrianon.ro

1. Drepturile clientului

Prin accesarea, folosirea sau cumpărarea serviciilor de pe http://www.hoteltrianon.ro, clientul va primi notificările în format electronic sau prin e-mail. Clientul nu are dreptul de a modifica, reproduce, vinde sau de a exploata site-ul http://www.hoteltrianon.ro sub orice altă formă. Clientul declară că este de acord cu prelucrarea datelor sale cu caracter personal şi că este în cunoştinţă de cauză ; acesta are dreptul de intervenţie asupra datelor (de a cere şi obţine rectificarea, actualizarea, blocarea sau ştergerea datelor personale) şi de a se adresa justiţiei pentru apărarea oricăror drepturi garantate de legea nr. 677/2001 care i-au fost încălcate.

2. Cerere de rezervare cazare

Rezervările se pot efectua prin completarea unui formular trimis prin e-mail către Hotelul Trianon şi preluat de către personalul nostru sau printr-un apel telefonic. După primirea cererii de rezervare, vă vom răspunde cât mai repede prin intermediul datelor de contact introduse de dumneavoastră. Acest sistem nu efectuează o rezervare în mod direct.

3. Rezervare şi cazare online

Sistemul online de cazare şi rezervare de camere la Hotelul Trianon poate fi folosit de către orice turist din orice localitate de pe teritoriul României şi din lume. Dacă aveţi mai puţin de 18 ani, vă rugăm să cereţi asistenta unui părinte sau a unui tutore. Pentru rezervările de camere făcute online va trebui să introduceţi datele dumneavoastră de contact : nume, prenume, telefon, adresa e-mail, etc. Prin trimiterea rezervării online, sunteţi de acord cu folosirea datelor pentru :
• Confirmarea rezervărilor de camere la hotel ;
• Debitarea cărţii de credit pentru depozite şi rezervări plătite în avans ;
• Trimiterea de e-mail-uri referitoare la rezervarea dumneavoastră ;
• Comunicarea de oferte speciale de cazare, promoţii şi sejururi de vacanţă, rezervări de camere la hotel, informaţii actualizate şi apariţia unor noi servicii.
Prin sistemul de cazare online aflaţi instant preţurile camerelor la hotel precum şi disponibilitatea locurilor libere. Sistemul internaţional de rezervare online a camerelor de hotel este simplu, rapid şi gratuit.

4. Anulări/Nesosiri

Dacă rezervarea camerei la Hotelul Trianon este anulată până la ora 18h00 în data sosirii, nu va fi perceput comision. Dacă rezervarea se anulează mai târziu de ora 18h00 sau în caz de neprezentare la hotel, se va taxa tariful aferent primei nopţi de cazare. În cazul anulării rezervării la Hotel Trianon, trebuie să ne anunţaţi în cel mai scurt timp la :
E-mail : office@hoteltrianon.ro
Telefon : 021 311 4927 / 021 311 4928
Fax : 021 316 2281
Hotel Trianon – Strada Profesor Grigore Bălcescu, nr. 9, sector 1, cod 010191, Bucureşti, România

5. Tarife cazare

Tarifele afişate pe site-ul http://www.hoteltrianon.ro reprezintă preţul de cazare pe cameră pe noapte şi include : TVA, mic dejun şi toate taxele locale. Preţurile se pot modifica în orice moment fără un preaviz în prealabil, însă aceste majorări nu afectează rezervările confirmate. Tarifele de cazare la Hotelul Trianon din Bucureşti diferă în funcţie de camera aleasă : Cameră Standard Twin, Cameră Standard Queen, Cameră Superior Dublă şi cazare în Apartament.

6. Modalităţi de plată

Sistemul online de cazare şi rezervare de camere la Hotelul Trianon precum şi cererea de rezervare sunt gratuite pentru toţi utilizatorii. Plata rezervării camerelor la hotel se face la recepţie în momentul cazării (cash sau prin carte de credit) sau prin sistemul de rezervare cazare “online booking”. Cărţile de credit acceptate sunt : VISA, MASTERCARD, MAESTRO şi AMERICAN EXPRESS. Hotelul Trianon îşi rezervă dreptul de a pre-autoriza cardul de credit anterior sosirii.

7. Datele cu caracter personal

Hotelul Trianon respectă standardele etice şi legale în privinţa protecţiei datelor cu caracter personal. Datele personale sunt confidenţiale, nu vor fi niciodată furnizate unei alte persoane şi/sau companii dar sunt accesibile autorităţilor care au dreptul să verifice tranzacţiile comerciale sau altor autorităţi în drept să efectueze orice verificări justificate în baza legii. Hotelul Trianon poate anula fără avertisment rezervările efectuate pentru care se constată că au fost introduse date eronate, false sau furate.

8. Servicii si facilităţi

Hotelul Trianon de 3*** din Bucureşti vă asigură un sejur cât mai confortabil şi plăcut oferindu-vă următoarele servicii şi facilităţi hoteliere gratuite şi contra-cost :
Servicii şi facilităţi gratuite : rezervarea cazării online, recepţie 24/24, cameră de bagaje, sistem de aer condiţionat şi de încălzire, lift, camere pentru nefumători, Express Check-In/Check-Out, seif, camere şi facilităţi pentru persoane cu dizabilităţi, Internet wireless Wi-Fi disponibil în întregul hotel, serviciu de lustruit pantofi, parcare privată la o locaţie în apropiere, terasă, etc.
Servicii şi facilităţi contra-cost : room-service (07h00-22h00), spălătorie, serviciu de călcat îmbrăcăminte, mic dejun în cameră, închirieri maşini, serviciu de vânzare bilete, fax, copiator, sală de conferinţe şi petreceri, transport de la/spre aeroport, bar, restaurant, etc.
Camerele Hotelului Trianon sunt dotate cu : TV prin cablu (60 de canale), Internet wireless Wi-fi (gratuit), minibar, telefon, seif, aer condiţionat, uscător de păr, birou ; puteţi beneficia de room-service (07h00-22h00) precum şi de serviciu de trezire/ceas deşteptător.
Fumatul este interzis în toate spaţiile publice şi private.
Animalele de companie mici sunt acceptate gratuit şi la cerere.

Copii şi paturi suplimentare :

Toţi copiii sub 6 ani sunt cazaţi gratuit când sunt folosite paturile existente, iar copiii mai mari de 6 ani şi adulţii plătesc 20,00 € pe noapte şi persoană pentru paturi suplimentare. Spaţiul maxim de paturi suplimentare/pătuţuri într-o cameră este 1. Orice tip de pat suplimentar sau pătuţ de copil este furnizat la cerere. Suplimentele nu se vor calcula automat în costurile totale şi se vor plăti separat la hotel.

9. Reclamaţii

Orice reclamaţie trebuie să fie trimisă prin e-mail la adresa : office@hoteltrianon.ro nu mai târziu de 15 zile de la data de plecare. Cererea nu va fi analizată dacă este trimisă mai târziu de 15 zile. Data primirii notificării stabileşte data de anulare.

10. Copyright

Întregul conţinut de pe site-ul Hotelului Trianon din Bucureşti (imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafică web, scripturi, programe, etc.) este în proprietatea şi sub dreptul de autor a societăţii S.C. Olimp Technics S.R.L. fiind apărat de legea privind protecţia drepturilor de autor precum şi de legile privind proprietatea intelectuală şi industrială. Folosirea oricăror elemente fără acordul scris al Hotelului Trianon se pedepseşte conform legilor în vigoare.

11. Dispoziţii finale

Aceşti Termeni şi Condiţii reprezintă condiţii obligatorii, iar Hotelul Trianon îşi rezervă dreptul de a modifica şi/sau anula orice cerere de rezervare, rezervarea efectuată prin intermediul sistemului online de cazare şi rezervarea telefonică ce conţine date eronate, false sau furate sau al cărei posesor nu poate fi contactat.
Hotelul Trianon şi societatea S.C. Olimp Technics S.R.L nu vor fi trase la răspundere pentru conţinutul, calitatea şi natura informaţiilor altor link-uri la care se ajunge prin intermediul site-ului http://www.hoteltrianon.ro. Utilizarea şi vizitarea site-ului implică citirea şi acceptarea completă şi totală a Termenilor şi Condiţiilor noastre precum şi acordul dumneavoastră în legătură cu aceste prevederi şi reguli.

Rezervare

Sosire
Verifică sau anulează o rezervare Verifică prețurile și disponibilitatea

Strada Cobalcescu Grigore nr.9, Sector 1, 010191, București
Email rezervări : office@hoteltrianon.ro
Vezi harta
Hotel Trianon Social
FacebootGoogle +Pinterest