Skype  
  Language:  
+40 (0) 21 311 4927
  • Cazare duplex hotel
  • Camera superioara hotel
  • Mansarda camera hotel Trianon
  • Apartament hotel Trianon

rezervari online hotel

Recunoscut prin certificatul de excelenta TripAdvisor 2013, hotelul Trianon de 3 stele va ofera posibilitate de a rezerva online camere spatioase si elegante pentru o cazare cat mai confortabila si relaxanta.

Hotelul dispune de asemenea de un restaurant-bar cu specific romanesc si frantuzesc, dar si de 2 sali de conferinta pentru compani sau oameni de afaceri.

Rezervari online hotel Trianon, pentru o cazare in centrul Bucurestiului

Hotel Trianon se afla amplasat intr-o zona centrala, aproape de parcul Cismigiu, la numai 5 minute de Palatul Parlamentului, o locatie ideala pentru vacanta sau afacerile dumneavoastra in Bucuresti.

Pentru rezervari sau pentru a verifica preturile si disponibilitatea, va invitam sa utilizati cu incredere formularul online.

Oferte speciale pentru rezervari online – hotel Trianon

Hotelul va propune sa rezervati online una dintre cele 35 de camere cu finisaje noi si moderne, ideale pentru sejurul Dumneavoastra in centrul „micului Paris”.

Beneficiati de o cazare placuta si relaxanta in centrul orasului, alegand ofertele speciale propuse de hotel Trianon ! Rezervati online camere de hotel spatioase cu design modern.

Rezervare

Sosire
Verifică sau anulează o rezervare Verifică prețurile și disponibilitatea

Strada Cobalcescu Grigore nr.9, Sector 1, 010191, București
Email rezervări : office@hoteltrianon.ro
Vezi harta
Hotel Trianon Social
FacebootGoogle +Pinterest