Skype  
  Language:  
+40 (0) 21 311 4927

Trianon, hotel Bucuresti de 3 stele la preturi atractive

Preturi attractive pentru hoteluri din Bucuresti ? In imediata apropiere a parcului Cismigiu si la numai 5 minute de Palatul Parlamentului, Hotel Trianon Bucuresti va ofera servicii hoteliere de calitate la preturi atractive, in conformitate cu cele 3 stele la care este clasat.

Confort si eleganta la cele mai bune preturi, oferite de hotel Trianon Bucuresti

Camerele hotelului in numar de 35, sunt confortabile, primitoare si suficient de spatioase pentru a va face sa va simtiti ca in propriul camin. Acestea va vor incanta prin design-ul si dotarile moderne, precum: TV prin cablu, internet wireless, mini bar, telefon, aer conditionat, room service… toate facilitatile de care aveti nevoie la cele mai bune preturi.

Hotel Trianon Bucuresti dispune de asemenea de un bar-restaurant cu specific romanesc, frantuzesc si international, dar si de 2 Sali de conferinta pentru oameni de afaceri.

Hoteluri Bucuresti la preturi avantajoase

Daca sunteti in cautare de hoteluri in Bucuresti la preturi avantajoase, Hotel Trianon este ceea ce sperati dumneavoastra sa gasiti la o unitate de cazare: o cladire moderna, cu spatii amenajate cu gust, confortabile, cu personal bine pregatit si ospitalier.

Beneficiati de oferte avantajoase si rezervati online camere moderne, elegante si spatioase, oferite de hotel Trianon !

Rezervare

Sosire
Verifică sau anulează o rezervare Verifică prețurile și disponibilitatea

Strada Cobalcescu Grigore nr.9, Sector 1, 010191, București
Email rezervări : office@hoteltrianon.ro
Vezi harta
Hotel Trianon Social
FacebootGoogle +Pinterest