Skype  
  Language:  
+40 (0) 21 311 4927

Hotel Trianon 3 stele, situat in centrul Bucurestiului

Trianon este un hotel central in Bucuresti, amplasat aproape de parcul Cismigiu, la numai 5 minute de Palatul Parlamentului, oferindu-va posibilitatea de a fi aproape de multiplele puncte de interes aflate in centrul orasului.

Pe langa localizarea privilegiata in centrul Bucurestiului, Hotel Trianon, calificat 3 stele, se bucura de un design modern, de o atmosfera degajata si de un personal cu inalta calificare.

Cazare placuta si relaxanta in centrul Bucurestiului – Hotel Trianon

Camerele hotelului sunt elegante, primitoare si spatioase, amenajate modern si echipate cu toate dotarile de care aveti nevoie : TV prin cablu, internet wireless, mini bar, telefon, aer conditionat, room service, etc.

Hotelul central Trianon dispune, de asemenea, si de un restaurant-bistrot intim si cochet ce va ofera o gama larga de produse culinare, dar si de 2 sali de conferinta, special concepute pentru companii si oameni de afaceri.

Trianon, hotel amplasat in centrul Bucurestiului, va ofera confortul de care aveti nevoie

Hotel central din Bucuresti, localizat aproape de vechiul centru istoric, Trianon ofera acces rapid spre cele mai frumoase obiective turistice ale capitalei.

Ideal pentru excursionisti, familii in vacanta, grupuri de prieteni si oameni de afaceri, hotel Trianon va reusi cu siguranta sa va ofere confortul de care aveti nevoie pe intreaga durata a sejurului dumneavoastra in Bucuresti.

Beneficiati de o cazare ieftina, placuta si relaxanta in centrul Bucurestiului, alegand ofertele speciale propuse de hotel Trianon !

Rezervare

Sosire
Verifică sau anulează o rezervare Verifică prețurile și disponibilitatea

Strada Cobalcescu Grigore nr.9, Sector 1, 010191, București
Email rezervări : office@hoteltrianon.ro
Vezi harta
Hotel Trianon Social
FacebootGoogle +Pinterest