Skype  
  Language:  
+40 (0) 21 311 4927

Cazare in Bucuresti, sector 1 : hotel Trianon

Inclus in categoria hotelurilor de 3 stele, hotel Trianon va propune o cazare in sector 1 Bucuresti, intr-o zona centrala, aproape de parcul Cismigiu si la numai 5 minute de Palatul Parlamentului.

Spatii de cazare moderne in sector 1 Bucuresti, oferite de hotel Trianon

Beneficiind de o localizare centrala privilegiata in sector 1 Bucuresti, hotelul va ofera o cazare placuta si relaxanta in 35 de camere elegante, confortabile si spatioase, amenajate modern pentru a raspunde cu succes tuturor cerintelor dumneavoastra.

Toate spatiile de cazare sunt dotate cu TV prin cablu, internet wireless, mini bar, telefon, aer conditionat, room service, etc.

In incinta hotelului Trianon se gaseste un restaurant-bar cu specific romanesc, frantuzesc si international, dar si 2 sali de conferinta, special concepute pentru companii si oameni de afaceri.

Trianon, hotel sector 1 Bucuresti, ideal pentru sejurul dumneavoastra in centrul capitalei

Hotel Trianon este o locatie ideala pentru vacanta sau afacerile dumneavoastra in Bucuresti. Rezervati online spatii de cazare confortabile la preturi competitive ! Beneficiati de o cazare placuta si relaxanta in sector 1 Bucuresti !

Rezervare

Sosire
Verifică sau anulează o rezervare Verifică prețurile și disponibilitatea

Strada Cobalcescu Grigore nr.9, Sector 1, 010191, București
Email rezervări : office@hoteltrianon.ro
Vezi harta
Hotel Trianon Social
FacebootGoogle +Pinterest