Skype  
  Language:  
+40 (0) 21 311 4927

Business Hotel Bucuresti : Trianon

Trianon este un hotel de 3 stele situat in centrul Bucurestiului, ideal pentru sejurul dumneavoastra, indiferent ca sunteti in cautarea unei cazari sau ca va doriti un salon de organizare de evenimente business. Hotelul este amplasat aproape de parcul Cismigiu si la numai 5 minute de Palatul Parlamentului.

Sali de conferinta complet echipate pentru activiati business la hotel Trianon Bucuresti

Hotel Trianon este ideal atat pentru evenimente corporate, business, cat si pentru evenimente de tip privat. Cele 2 sali de conferinta ale hotelului sunt dotate cu mijloace tehnice si tehnologice de ultima generatie, special concepute pentru reusita tutoror evenimentelor dumneavostra businees: cursuri, training-uri, expozitii, conferinte, etc.

Restaurantul hotelului va sta la dispozitie cu servicii de catering, iar salonul hotelului vor face din nunta, botezul sau orice alt eveniment business o amintire foarte draga.

Rezervari la preturi avantajoase la hotel business Trianon Bucuresti

Trianon, hotel business din Bucuresti, va asteapta pentru a va oferi servicii complete de calitate, preturi cel putin rezonabile si un confort garantat de eleganta spatiilor de cazare si de atitudinea profesionista a personalului.

Rezervati la preturi competitive camere de hotel spatioase si sali de conferinta cu design modern, ideale pentru evenimente dumneavostra business !

Rezervare

Sosire
Verifică sau anulează o rezervare Verifică prețurile și disponibilitatea

Strada Cobalcescu Grigore nr.9, Sector 1, 010191, București
Email rezervări : office@hoteltrianon.ro
Vezi harta
Hotel Trianon Social
FacebootGoogle +Pinterest